LÆREPLADS ELLER LÆSE VIDERE (EUX)

Du skal vælge en læreplads for 2 år eller vælge at læse videre i 2-4 år...

Lære- og praktikpladser

Lisa Kragh Jørgensen er den person på kontoret, der tager sig af formidlingen af praktik- og lærepladser. Hun skal sørge for at opretholde en god kontakt mellem eleverne og de lokale virksomheder. Derfor tilbyder Lisa Kragh Jørgensen både elevservice og virksomhedsservice. Lisa Kragh Jørgensen registrerer alle afgangselever, der er praktikpladssøgende. Hun noterer den enkelte elevs kvalifikationer og jobønsker og hjælper herefter til med at finde den rette lære- og praktikplads.

Elevservice

Mange elever kigger hver dag på vores jobtavle, hvor alle stillingsopslag, som sendes til skolen direkte, eller som annonceres i aviserne, bliver ophængt.
Lisa Kragh Jørgensen og skolens studievejleder Helene Gjerluff står altid til tjeneste med råd og vejledning vedrørende jobsøgning og elevforhold – også efter at eleven har forladt Lemvig Gymnasium.

Læs videre og søg ind på din drømmeuddannelse

EUX Business kaldes også den erhvervsfaglige studentereksamen. Når du har gennemført din elevtid i en virksomhed, kan du således kalde dig erhvervsfaglig student, da du både får en erhvervsuddannelse og gymnasial studiekompetence.

Direkte efter EUX studieåret har du dog også muligheden for at læse videre. Med et supplerende overbygningsforløb kan du opnå studiekompetence, så du kan søge ind på flere videregående uddannelser.