Lemvig BasketCollege

Tilbage

Lemvig BasketCollege er et godt tilbud til unge, som har lyst til at kombinere basketball, uddannelse og fællesskab med andre, der er vilde med basketball.

Uddannelse
På Lemvig BasketCollege kan man vælge at følge en af følgende uddannelser på Lemvig Gymnasium:

  • STX
  • HHX
  • EUX Merkantil
  • EUD Merkantil

Basketball
Som spiller på Lemvig BasketCollege har man masser af muligheder for at træne og udvikle sig sammen med engagerede trænere. Alle spillere træner hver uge med BasketCollege og med det hold i Lemvig Basket, man hører til. Vi tilbyder udfordringer for både elite og bredde.

En normal træningsuge byder på 2 træninger med BasketCollege og 2-4 træninger med Lemvig Basket. Derudover er der mulighed for styrketræning og adgang til hallen på egen hånd.

Bolig
Spillere på Lemvig BasketCollege kan vælge at bo hjemme eller bo i små ungdomsboliger i tilknytning til Lemvig Idrætscenter og tæt på skolen.Bor man i ungdomsbolig, kan man vælge at bo alene eller dele med en anden. Lemvig Basket har trænere og andre voksne tilknyttet, der holder kontakt med spillerne og hjælper med praktiske og sociale ting.

Økonomi
Det er ikke dyrt at gå på Lemvig BasketCollege. Ved tilmelding betales et gebyr på 1650,- kr. Derefter er prisen 2575,- kr. pr. måned, hvis man bor alene i en lejlighed, og 1675,- kr. pr. måned, hvis man bor to sammen. Prisen dækker husleje inkl. vand, varme, el og internet. Desuden får man medlemskab i Lemvig Basket og Lemvig Motionscenter. Vælger man at bo hjemme eller selv finde en bolig, betaler man gebyret ved tilmelding samt 2 x 1000,- kr. pr. år for træning med BasketCollege, medlemskab i Lemvig Basket samt Lemvig Motionscenter.

Information
Man kan få flere informationer ved at kontakte formand for Lemvig Basket René Jakobsen på tlf. 51325404 eller på mail: formand@lemvigbasket.dk