Brobygning EUD, butik, handel

Tilbage

Formål
Formålet med brobygning er at give et indtryk af EUD på Lemvig Gymnasium. Vi vil præsentere uddannelsen gennem en række udvalgte fag, der viser bredden i uddannelsen. Du vil desuden få et indblik i, hvordan hverdagen former sig for de elever, der på Lemvig Gymnasium er i gang med EUD eller EUX, og hvilke muligheder de 2 uddannelser giver.

EUD på Lemvig Gymnasium
EUD er en 1-årig uddannelse, der gør dig klar til at få en elevplads inden for butik og handel. Med en EUD kan du blive f.eks. salgsassistent, butikschef eller eventkoordinator. EUD kan også bruges som springbræt til at blive selvstændig med egen butik eller webshop.
På EUD har du kendte fag som engelsk og dansk, men du får også helt nye fag som virksomhedsøkonomi, afsætning og erhvervsfag. Du lærer, hvad god service er, og samtidig lærer du at samarbejde med andre om opgaveløsning, og du får en solid viden om arbejdsmarkedet.
På introduktionskurset vil du blive præsenteret for nogle af fagene, og vi vil give dig et indtryk af, hvordan hverdagen er for en EUD-elev. Du vil også høre om de mange muligheder for jobs inden for butik og handel, som en EUD giver mulighed for.

Mødetid
Ons-tors kl. 7.55-13.30, fre 7.55-11.25

Tidspunkt
Startuger: 46, 44, 47

Sted
Romvej 30, 7620 Lemvig

Ansvarlig 
Helene Guldberg Gjerullf

Email
hgg@lemvig-gym.dk eller smp@lemvig-gym.dk