Ledige stillinger

Tilbage

Vikariat i Engelsk og Kulturforståelse på Lemvig Gymnasium

På Lemvig Gymnasium vil der pr. 1. januar 2019 være et vikariat ledigt i Engelsk og Kulturforståelse på B-niveau frem til 30. juni 2019. Der er tale om fire engelskhold, på både A- og B-niveau fordelt på 1.-3.g på både HHX og STX. Man behøver ikke have begge fag for at ansøge. Vi vil gerne høre hvilket andet fag ansøgeren i øvrigt har undervisningskompetence i.

Vi kan tilbyde et rigtig godt arbejdsmiljø med faste ugentlige skemaer og hvor medarbejdernes engagement i gymnasiets hverdag værdsættes. Vi prioriterer fællesskab, demokrati og kontakt til det lokale erhvervs-, kultur- og foreningsliv højt. Vi søger lærere, der har lyst til at arbejde med unge mennesker og er gode til at samarbejde. Vi finder det vigtigt, at vi både har det sjovt, og at vi lærer noget.

Som nyansat lærer får man tilknyttet en mentor, der kan hjælpe med både det praktiske, i det faglige og i det pædagogiske arbejde. Vi tilbyder lærerarbejdspladser og har ikke tilstedeværelsespligt.

Stillingen kan søges af ansøgere med eller uden pædagogikum.

Ansøgere skal have faglig kompetence til undervisning på niveauer i de gymnasiale uddannelser, jfr. Undervisningsministeriets bestemmelser herom.

Løn og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte rektor Bo Larsen (bl@lemvig-gym.dk) eller vicerektor Christina Trolle Bojesen (cb@lemvig-gym.dk). Vi træffes også på telefon 97 82 38 22. Du bedes sende ansøgningen og relevante papirer på gymnasiejob.dk, senest onsdag den 12. december 2018.

 

Du er desuden altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning på mail til gym@lemvig-gym.dk eller på papir til:

Lemvig Gymnasium
Romvej 30
7620 Lemvig

_MKF6613